Hinaukset ja kuljetukset

Matkanteko voi keskeytyä monista syistä, mutta mikä tärkeintä, annamme sinulle ohjeet jatkoon ja toimitamme autosi sovittuun paikkaan huolellisesti.

Kalustoomme kuuluu 5 hinausautoa, joilla voimme kuljettaa ajoneuvoja kevyisiin kuorma-autoihin saakka. Hinaamme siis autoja, mopoja, moottoripyöriä, peräkärryjä, asuntoautoja/-vaunuja sekä pienkoneita. Hinaamme kulkuneuvosi turvallisesti sopivaan paikkaan.

Kysy myös sijaisauton toimituksesta tai muusta mieltä askarruttavasta asiasta, niin neuvomme parhaamme mukaan!

Rengasapu

Rengas tyhjä? Puhkesiko rengas?

Lue lisää

Apukäynnistys

Eikö auto käynnisty? Tarvitseeko akku lisävirtaa?

Lue lisää

Muut palvelut

Tie kaartoi liikaa vasemmalle? Auto ojassa? Jumissa pihassa?

Lue lisää

Rengasapu

Puhkesiko rengas?

Matkan keskeytyessä renkaan tyhjenemisen takia, autamme sinua mahdollisuuksiemme mukaan!

Jos autossa on vararengas, mutta sinulla ei ole työkaluja (vai työvälineitä) tai mahdollisuutta sen vaihtoon, tulemme tekemään sen puolestasi! Joissain tapauksissa rikkoutuneen renkaan voi paikata jo tien päällä. Jos nämä toimenpiteet ei auta tai ei ole muuta tehtävissä, hinaamme auton sopivaan rengasliikkeeseen tai korjaamoon.

Apukäynnistys

Eikö auto käynnisty? Jäikö työpaikan tai kaupan pihaan?

Mitä tehdä kun auto ei käynnisty?

Joskus ongelmana voi olla vain liian vähäinen virta akussa. Tällöin voimme antaa kohteessa lisävirtaa ja kokeilla onko ongelma akussa (Akku voi tyhjentyä itsestään tai teknisestä viasta johtuen).

Jos ei vieläkään muutosta, niin tehdään hinaus korjaamoon tai muualle sovittuun paikkaan.

Apukäynnistyksen vikoja: Akkuvika, ei käynnisty, sähkövika, tyhjä akku, valot unohtuneet päälle

Muut palvelut

Nostotyöt/vinssaukset. Tieltä suistuneiden autojen takaisin tielle nosto, jos auto ei ole ajokuntoinen, toimitetaan se sovittuun paikkaan.

Vuokra-auto. Jos vakuutukseesi kuuluu sijaisautopalvelu, autamme sen järjestämisessä, tai toimitamme sen vahinkopaikalle luoksesi, niin pääset jatkamaan matkaa. Jos sinulla ei ole kyseistä vakuutusta ja tarvitset autoa, voit kysyä myös meiltä autoa.

Ovien aukaisu. Jos ovet ovat menneet lukkoon ja ainoa avain on sisällä, voit kysyä meiltä ovien avaamista. Tai jos avaimet ovat hävinneet, saamme auton noudettua myös ilman avaimia ja toimitettua auton korjaamolle